GOTT NYTT ÅR!!



Ni som varit med mej detta år, vet att det har varit riktigt kämpigt. Ni vet oxå att vår kamp inte mer än startat. Året som nu tar slut, kan jag utan överdrift beskriva som det värsta på 20 år.
Jag har accepterat vårt öde. Det är ingen idé att stånga sej blodig mot allt, för det finns inget jag kan göra. Nu tar vi dagen som den kommer och gör inte upp några planer. Det som kommer kommer ändå, hur mycket du än planerat. Vissa människor blir arg på mej när jag säjer att jag har accepterat läget och att det som är meningen ska hända händer. De som blir stött för att jag säjer detta, tror alla att jag har bestämt att min man ska dö. Det dumma är att det är inte alls så jag säjer. Jag säjer faktiskt: "att han blir frisk om det är meningen" Min man är en stark människa och har ett sunt levene och ett ännu sundare förnuft! Det gör att han kommer långt med det han vill. Just nu vill han bli frisk, och då blir han det oxå.
Nu ska jag inte bli långrandig och prata om detta mer iår! HAHA! Istället ska jag berätta att vi alltid brukar fira nyår, påsk och midsommar ihop med våra bästa vänfamiljer. Vi brukar stå för var sin rätt eller allt dryckjom, så det blir en form av knytkalas! Vi har alltid jätteroligt alla familjemedlemmar ihop! Förra nyåret var alla här 8 vuxna och 8 barn (i åldrarna 3 till 12). Vi äter middag - länge - och umgås med alla överallt och avslutar allt med att gå till stadens centrum för att se det stora uppskjutet.
Iår tar vi det lugnt. Maken mår inte jättebra - och inte jättedåligt heller - så vi ska bara fira med en av familjerna iår. Vi ska gå till dem och äta middag. Det ryktas om att staden inte kommer att ha det stora fyrverkeriet som är tradition iår. Jag hoppas ryktet är falskt! Bilderna ovan har jag tagit förra året.
Så till er alla trogna läsare - ha en underbar kväll/natt, festa och lev livet! Njut, för livet är kort och nyckfullt!
14