Shoppat!

Jag har shoppat kläder till mej! Älsta dottern fyller 20 år på tisdag. När vi sedan firar henne tänkte jag att då måste jag ha lite snyggare kläder på mej. Jag har gått upp i vikt sedan förra året, så de kläder jag hade på hennes student ifjol sitter inte lika bra längre...
Amanda tar studenten i år! Idag hittade jag hennes present! Om du skulle läsa detta Amanda, så kan jag bara säja att jag skulle vilja ha den själv... ;-)
Det var marknad idag inne på stadens gator. Så mycket skräp det finns att sälja! När jag var klar med shoppandet och var på väg hoppade en försäljare för TeleNor fram och hejdade mej. Han ville jag skulle köpa en ny mobil med abonnemang av honom. Jag hann aldrig med att stoppa honom, så var han! När han skulle ha mitt telefonnummer, lyckades jag äntligen stoppa honom. Sa att jag aldrig köper något så på stående fot. Varför då undrade han, har du betalningsanmärkningar? Nä, vet du vad sa jag. Det är en princip. När jag vill köpa något gör jag det, inte annars bara för att du vill sälja. Va' utbrast han hur kan du bara säja nej till tidernas erbjudande? Hur tänkte jag egentligen? Då blev jag förbannad och sa att hur jag tänker behöver du inte ens försöka förstå, så gick jag.
Jag hatar försäljare som är så att de inte kan ta ett nej jag är inte intresserad utan att måsta bli så otrevlig!
6